Events en Vergaderen Mogelijkheden voor iedereen

All-in vergaderen


Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Helsdingen Sport en Cultuur heeft moderne vergaderzalen met diverse faciliteiten, een compleet product met heldere prijzen. Voor onze all-in vergaderarrangementen hebben wij een drietal aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld; een 4 uurs ochtend-, 8 uurs dag- en een avondarrangement.
Kies het juiste all-in vergaderarrangement en het enige dat u nog te doen heeft, is zich concentreren op het doel van uw vergadering en wij verzorgen de rest.


4 uurs vergaderarrangement € 27,50 p.p.
Inclusief zaalhuur, lunch, onbeperkt koffie & thee, mineraalwater, mints, blocnotes, balpennen, draadloos internet, flipover en het gebruik van beamer met projectiescherm.


8 uurs vergaderarrangement € 39,50 p.p.
Inclusief zaalhuur, lunch, onbeperkt koffie & thee, mineraalwater, mints, blocnotes, balpennen, draadloos internet, flipover en het gebruik van beamer met projectiescherm.


Avondvergaderarrangement € 21,50 p.p.
Inclusief zaalhuur vanaf 18.00 uur, onbeperkt koffie & thee, mineraalwater, mints, blocnotes, balpennen, flipover, draadloos internet en het gebruik van beamer met projectiescherm.

Gezond eten & drinken is een belangrijke basis voor een succesvolle vergadering!
Breidt uw vergadering uit met Healthy & Fit breaks! Tijdens de pauzes verzorgen wij voor gezonde versnaperingen in onze sportbar zoals; superfood met yoghurt, vers fruit, smoothies, verse jus d’orange en gezonde snacks!
Kosten voor de Healthy & Fit breaks:
- 4 uurs vergaderarrangement: € 5,50 p.p.
- 8 uurs vergaderarrangement: € 8,50 p.p.

Indien u ook nog wat wilt eten bij het avondarrangement dan hebben wij voor u een snelle heerlijke maaltijd in de vergaderzaal voor een prijs van € 12,50 p.p.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Heeft u andere wensen? Geen probleem, onze medewerkers helpen u graag om uw vergadering zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen.
Ons telefoonnummer is: 0347-369369 of mail naar: receptie.helsdingen@vijfheerenlanden.nl. 

Er zijn geen activiteiten gepland.

HelsdingenNieuwsbrief november 2018

Het is november, een nieuwe nieuwsbrief staat voor je klaar!

Lees meer »

HelsdingenGeslaagd openingsweekend!

Op 13 en 14 oktober kon je van de eerste voorstellingen in het nieuwe podium komen genieten!

Lees meer »

TREK in een gezonde lunch?
Kijk op onze barkaart!