Helsdingen Eten en drinken

De Vijf Heeren: eten, drinken & genieten

Gezellig dineren voordat je naar het theater gaat? En zeker weten dat je op tijd bent voor de voorstelling? Kom naar ‘De VIJF Heeren’ in Helsdingen en geniet van ons heerlijke verrassingsmenu. Vanuit het eetcafé De VIJF Heeren loop je zo de zaal in. In de pauze staat er een drankje en een hapje voor je klaar. Ook na de voorstelling ben je van harte welkom in onze bar om in een ontspannen sfeer na te genieten. Een compleet avondje uit!


Vijf Heeren theatermenu

Laat je voor € 29,50 p.p. verrassen door de gerechten van ons culinaire 2-gangen verrassingsmenu, inclusief tafelwater, 2 drankjes en koffie. De gerechten passen bij het seizoen en worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld door onze chef-kok.

Reserveren en meer informatie

Voor reserveringen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar via 0347-369369 van 10:00 tot 17:00 uur. Of reserveer hier via het contactformulier je tafel. Als je om 18.30 uur aan tafel gaat, zorgen wij ervoor dat je ruimschoots voor de voorstelling klaar bent.
- Heb je vragen over allergenen? Vraag het ons gerust. - Ons eetcafé is rolstoel toegankelijk.

Voor groepen vanaf tien personen 

Graag bespreken we je wensen en de verschillende mogelijkheden. Je kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen. Wij maken je erop attent dat onze tafelopstelling per voorstelling wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat je een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen wij voor voldoende privacy en als het mogelijk is een eigen tafel. Dit is afhankelijk van de bezetting.

Verhinderd of vertraagd?

Heb je gereserveerd en ben je verhinderd of vertraagd? Bel dan naar 0347-369369. Als je er om 19:15 uur nog niet bent, behouden we ons het recht voor om je tafel aan een ander te geven.

Er zijn geen activiteiten gepland.

HelsdingenNieuwsbrief november 2018

Het is november, een nieuwe nieuwsbrief staat voor je klaar!

Lees meer »

HelsdingenGeslaagd openingsweekend!

Op 13 en 14 oktober kon je van de eerste voorstellingen in het nieuwe podium komen genieten!

Lees meer »

TREK in een gezonde lunch?
Kijk op onze barkaart!